Alfa Romeo Moldova

DESPRE COMPANIE

Informaţie despre compania „East-Test” SRL

Misiunea întreprinderii

Misiunea întreprinderii „East-Test” SRL este orientată spre satisfacerea cerinţelor clienţilor, oferindu-le servicii calitative la comercializarea autovehiculelor Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, pieselor de schimb pentru aceste automobile, totodată la deservirea pe parcursul garanţiei şi după expirarea garanţiei, testarea autoturismelor şi camioanelor.

Istoricul întreprinderii

Compania „East-Test” S.R.L. a fost fondată în anul 1999 în colaborare cu o întreprindere germană. Activitatea de bază a întreprinderii consta în testarea tehnică (verificare tehnică) a autoturismelor şi camioanelor. La momentul actual, pe linia de inspecţie tehnică activează 11 experţi certificaţi, care se ocupă de verificarea starea tehnică a autoturismelor şi camioanelor. Testarea se realizeză cu ajutorul celor mai noi utilaje, respectând toate normele şi standardele.

În 2014, compania „East-Test” SRL devine dealer oficial al concernului FCA: Fiat, Fiat Professional, Jeep şi Alfa Romeo.

Sfera de activitate

* Comercializarea autoturismelor: Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo şi Jeep;

* Deservirea tehnică pe parcursul garanţiei şi după expirarea garanţiei;

* Comercializarea pieselor de schimb;

* Testarea autoturismelor şi camioanelor.

 

Centrele de deservire

Centrele de deservire „East-Test” SRL – sunt centre moderne de deservire tehnică, care prestează servicii la cel mai înalt nivel, în conformitate cu standardele globale ale producătorului. Centrele noastre de deservire sunt dotate cu utilaje moderne ale producătorilor lideri străini pentru testare tehnică şi pentru reparare-recuperare a autovehiculelor. Acestea pun la dispoziţie un spectru larg de servicii pentru repararea şi deservirea tehnică a automobilelor. Specialiştii companiei noastre sunt instruiţi cu regularitate şi îşi îmbunătăţesc abilităţile profesionale în centrele de instruire ale producătorului.

Adresele Centrelor de deservire:

1) Mun. Chişinău, Str. Cucorilor 43

* Deservirea şi reparaţia tehnică DT-Deservire Tehnică, RT-Reparaţie Tehnică

* Lucrări electrotehnice

* Spălătorie Auto

* Reparaţie caroserie

* Depozitul pieselor de schimb

* Diagnosticare

 

 

2) Mun. Chişinău, com. Stăuceni, str. Chişinău 3

 

* Deservirea şi reparaţia tehnică DT-Deservire Tehnică, RT-Reparaţie Tehnică

* Lucrări electrotehnice

* Spălătorie Auto

 

Echipa „East-Test” SRL

În scopul realizării activităţii întreprinderii, „East-Test” S.R.L. dispune de specilişti cu calificare înaltă, atât la nivelele de conducere a întreprinderii (studii superioare şi experienţă de muncă în domeniile respective), cât şi la nivel executiv. Pentru a spori nivelul profesional de calificare, specialiştii „East-Test” S.R.L. participă cu regularitate la diferite cursuri, seminare, traininguri.

„East-Test” SRL- dealer official AlfaRomeo® în Moldova.

All right reserved © EastTest, 2016