Alfa Romeo Moldova

PROGRAMUL DE LEASING

Leasing («to lease» - a da în arendă (engl.))- este unul din tipurile de servicii financiare, care constă în creditarea bunului procurat.

Ce reprezintă programul de leasing? 
Locatorul (arendatorul) procură un anumit bun în proprietate proprie şi îl oferă locatarului (arendaşului) în folosinţă pe o perioadă îndelungată de timp. Pe durata valabilităţii contractului de leasing, consumatorul achită costul bunului procurat plus dobînda. La epuizarea timpului şi achitării sumei stipulate în contract, bunul trece în proprietatea arendaşului. 
Procurarea unui automobil în Leasing Procurarea unui automobil în leasing reprezintă o metodă comodă şi convenabilă de a procura un automobil pentru utilizarea proprie sau pentru compania Dumneavoastră, fără investiţii iniţiale mari.
De leasing poate beneficia atît o persoană fizică cît şi una juridică.
Leasing-ul este asemănător cu procurarea în credit, diferenţa constă în perioada de creditare, care este mai lungă, ceea ce permite să nu „îngheţaţi” mijloacele băneşti ale companiei Dumneavoastră. Leasingul a devenit foarte popular în ultimul timp şi se consideră drept una din cele mai raţionale, accesibile soluţii pentru acei care doresc să-şi achiziţioneze un mijloc de transport.

PROGRAMUL DE LEASING DE LA COMPANIA «EAST-TEST »

Acest program Vă permite să deveniţi posesorul unui automobil Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep nou, fără cheltuieli şi investiţii mari! Compania “EAST-TEST” a pregătit pentru toţi automobiliştii o surpriză plăcută: leasing direct, fără intermediari şi fără de participarea băncii.   Avantajele Programului de Leasing de la compania “EAST-TEST”:

 1. Leasing direct: Leasing-ul se realizează în salonul dealerului autorizat Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep în Moldova, compania “EAST-TEST”, fără participarea băncii sau a companiilor de leasing.
 2. Operativitate: Contractul de Leasing se efectuează în cel mai scurt timp, fără de perioada de aşteptare pentru acceptarea de acordare a leasingului.
 3. Econom: Doar la noi veţi găsi cel mai mic procent de rată a dobînzii - 8.5% anual şi 0% comission. Prima rată – de la 20% din preţul automobilului.
 4. Lipsa comissionelor ascunse: Toate plăţile de leasing pentru automobil sînt finale şi nu au comissioane ascunse
 5. Flexibilitate/Abordare individuală: Suma avansului şi a plăţilor lunare, la fel ca şi peridiodicitatea plăţilor se negociază de către cele 2 părţi contractuale individual.
 6. Comoditate: Dumneavoastră începeţi a vă folosi de automobil direct după perfectarea actelor, achitarea acestuia o efectuaţi în perioada de explotare a automobilului prevăzut în contract.
 7. Pachetul minim de documente: Pentru a procura automobilul în leasing veţi avea nevoie să prezentaţi doar documentele de bază, fără necesitatea prezentării documentelor adiţionale.
 8. Condiţii avantajoase de asigurare: Compania “EAST-TEST” colaborează cu cele mai importante companii de asigurare din Moldova, ceea ce permite să oferim clienţilor noştri condiţii avantajoase de asigurare a automobilului.

 

Locatorul (Arendatorul)Compania “EAST-TEST”
ValutăEuro, Lei MDA
Perioada de creditare12-36 luni
Prima rată minimă20 % от стоимости автомобиля
Rata dobînzii8,5% anuale, 0% comission
AsigurareLa procurarea automobilului în leasing, asigurarea Casco este obligatorie.
Documente obligatorii pentru acordarea leasinguluiBuletin de identitate/paşaport

Pentru a beneficia de leasing, este nevoie:

 1. Să alegeţi un automobil Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo sau Jeep din salonul dealerului oficial Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep în Moldova sau să îl comandaţi în dependenţă de necesităţile şi preferinţele personale.
 2. Să vă adresaţi la reprezentantul dealerului, care vă va oferi o informaţie amplă referitor la leasing şi vă va alege cele mai potrivite condiţii de leasing pentru Dumneavoastră
 3. În autocentrul nostru semnaţi acordul de leasing şi achitaţi prima rată.
 4. Deveniţi posesorul norocos al unui Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep nou!

Informaţii mai detaliate despre condiţiile de leasing puteţi afla:

 1. În salonul dealerului oficial Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep în Moldova, compania „EastTest”.
 2. La numărul de telefon: 022-46-79-22
 3. Pe adresa electronică: easttest@mtc.md
„East-Test” SRL- dealer official AlfaRomeo® în Moldova.

All right reserved © EastTest, 2016